Akadálymentes verzió

Vár a Srandkönyvtár! szlogeníró pályázat

Keszthely Város Önkormányzata Képviselő-testülete Emberi Erőforrások Bizottsága által kulturális csoportok, együttesek működésének hozzájárulására, kulturális rendezvények lebonyolításának, kulturális témájú kiadványok, művészeti alkotások támogatására kiírt pályázat

Elnyert összeg: 18 000 Ft

A pályázat leírása:

A Fejér György Városi Könyvtárnak a Városi strandon található Strandkönyvtárába évről évre a könyvtár munkatársai által megfogalmazott, s felolvasott, CD-re felvett strandkönyvtári ismertetőt vittük le, melyet a strandkönyvtár nyitvatartási ideje alatt naponta többször bejátszottak.
Ennek az ismertetőnek a felfrissítése céljából pályázatot hirdettünk olyan rövidebb szöveg, vagy szlogen megírására, mely a Városi strand látogatóit arra készteti, hogy felkeresse a strandkönyvtárat, igénybe vegye szolgáltatásait. A pályázat kiírásának ténye is már a strandkönyvtárra irányítja a potenciális látogatók figyelmét. A pályázatot 2022. április 26-án tettük közzé, május 27-ig várva a pályázatokat, június 7-i eredményhirdetéssel. A jutalmazás része, hogy a nyertes pályázatszövegeket annak szerzője olvashatja fel CD-re, az ő hangján fog elhangzani a strandon. Ha Iskolai Közösségi Szolgálatra kötelezett középiskolai tanuló nyer pályázatával, nyertes művenként közösségi szolgálatot is jóváírunk.
A pályadíjak beszerzésének anyagi fedezetére a fent nevezett Emberi Erőforrások Bizottságához pályázatot nyújtottunk be, mely kedvező elbírálásban részesült.